Eerste blik op Wolverine kostuum van Hugh Jackman in Deadpool 3

Vandaag krijgen we een eerste blik op hoe het Wolverine kostuum van Hugh Jackman eruit zal zien in de Marvel Cinematic Universe-film Deadpool 3.

Een van de grootste verrassingen over de derde Deadpool-film met Ryan Reynolds in de hoofdrol was de aankondiging dat Jackman zijn X-Men-rol als Wolverine zou hernemen. Na de film Logan uit 2017 waarvan eerder werd gedacht dat het zijn zwanenzang was als het personage, toont een nieuwe foto Jackman in kostuum. Deze foto toont het personage in zijn klassieke geel-blauwe kostuum uit de stripboeken. Daarom is het mogelijk dat deze versie van Wolverine niet dezelfde is als degene die we in de andere X-Men-films hebben gezien, aangezien dit de eerste keer is dat we Jackman in een deze outfit zien.

Bekijk hieronder de foto.

Wolverine in Deadpool 3

Deadpool 3 zal hoofdrolspeler Ryan Reynolds herenigen met Free Guy en The Adam Project-filmmaker Shawn Levy, die heeft getekend om het langverwachte project te leiden. De derde film bevat ook de terugkeer van Leslie Uggams als Blind Al, Morena Baccarin als Vanessa, Rob Delaney als Peter, Stefan Kapicic als Colossus Karan Soni als Dopinder, Brianna Hildebrand als Negasonic Teenage Warhead en Shioli Kutsuna als Yukio. Na zijn optreden in Logan uit 2017, keert Hugh Jackman terug in zijn iconische rol als Wolverine. Jennifer Garner keert terug in haar rol als Elektra. De film bevat ook de toevoeging van Marvel-nieuwkomers Emma Corrin en Matthew Macfadyen.

De film is geschreven door Rhett Reese, Paul Wernick en Zeb Wells op basis van een eerdere versie van de Molyneux-zussen (Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Logelin). De release staat gepland voor 3 mei 2024.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...