Eerste trailer voor Peter Pan & Wendy

Walt Disney Studios heeft de trailer en poster vrijgegeven voor Peter Pan & Wendy, een live-action remake van de roman van J.M. Barrie en de animatieklassieker uit 1953. De film is vanaf 28 april 2023 exclusief op Disney Plus te streamen. Bekijk de trailer en poster hieronder.

Peter Pan & Wendy

Peter Pan & Wendy trailer

Peter Pan & Wendy, voor het eerst gepubliceerd in 1911, vertelt het verhaal van de jongen die nooit opgroeit, genaamd Peter Pan, die Wendy Darling ontmoet en haar samen met haar broers John en Michael meeneemt naar het magische eiland Neverland. Daar ontmoeten ze de Lost Boys en Tinkerbell, gevolgd door vele gevaarlijke avonturen tegen Peter’s levenslange aartsvijand Captain Hook.

Peter Pan and Wendy is geregisseerd door David Lowery (Pete’s Dragon, The Green Knight) op basis van een scenario door hemzelf en Toby Halbrooks. De adaptatie is gebaseerd op de roman van J.M. Barrie en de animatiefilm Peter Pan. De producer is Jim Whitaker (Pete’s Dragon), met Adam Borba (A Wrinkle in Time), Thomas M. Hammel (Thor: Ragnarok) en Toby Halbrooks als uitvoerende producenten.

De cast bestaat uit nieuwkomers als Alexander Molony als Peter Pan en Ever Anderson als Wendy. Daarnaast zien we Jude Law als Captain Hook, Jim Gaffigan als Mr. Smee, Yara Shahidi als Tinker Bell en Alyssa Wapanatahk als Tiger Lily.

J.M. Barrie’s iconische verhaal is een paar keer verfilmt, waaronder Steven Spielberg’s Hook uit 1991 met Robin Williams en Julia Roberts; en de coming-of-age-film van 2003 met Jeremy Sumpter en Rachel Hurd-Wood, die waarschijnlijk de meest bekend is; en de meest recente, Joe Wright’s 2016 Pan met Hugh Jackman in de hoofdrol. Disney’s animatiefilm Peter Pan uit 1953 is echter de meest populaire bewerking van het verhaal gebleven.

Peter Pan & Wendy is vanaf 28 april 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...