Eerste trailer voor The Walking Dead: Dead City | Maggie & Negan spin-off serie

AMC heeft de eerste trailer uitgebracht voor The Walking Dead: Dead City, de aankomende The Walking Dead spin-off serie waarin Maggie en Negan centraal staan. De première vindt plaats op zondag 18 juni in de Verenigde Staten op AMC en AMC +.

De reeks volgt de populaire personages Maggie (Cohan) en Negan (Morgan) die naar een post-apocalyptisch Manhattan reizen, lang geleden afgesneden van het vasteland. De afbrokkelende stad is gevuld met doden en bewoners die van New York City hun eigen wereld hebben gemaakt vol anarchie, gevaar, schoonheid en terreur.

De trailer zet de reis van het duo naar het hart van een door Walkers geteisterde New York City voor, terwijl Maggie haar gezworen vijand inschakelt om haar te helpen haar zoon Herschel te redden. Negan heeft een band met de leider van de overvalpartij die verantwoordelijk is voor de ontvoering.

Bekijk de trailer van The Walking Dead: Dead City hieronder.

The Walking Dead: Dead City trailer

The Walking Dead: Dead City heeft hoofdrollen voor Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan. In de spin-off reist het onwaarschijnlijke paar Maggie en Negan door een post-apocalyptisch Manhattan dat was afgesneden van het vasteland. De serie verschijnt nadat de originele serie na 11 seizoenen en 177 afleveringen ten einde kwam.

Nadat Dead City deze zomer is uitgezonden, gaat The Walking Dead: Daryl Dixon later in 2023 in première op AMC, gevolgd door The Walking Dead: Rick & Michonne in 2024. Net als Dead City zullen beide series uit zes afleveringen bestaan. Rick & Michonne werd aanvankelijk ontwikkeld als een trilogie van Walking Dead-speelfilms voordat ze werden herwerkt tot een gelimiteerde serie.

Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan hernemen hun rollen als Maggie en Negan uit de originele televisieserie, samen met Gaius Charles, Jonathan Higginbotham, Mahina Napoleon, Trey Santiago-Hudson en Charlie Solis. Alex Borlo, David Chen, Randy Gonzalez, Alex Huynh, Aixa Kendrick, Karina Ortiz, Caleb Reese Paul, Eleanor Reissa en John Wu zijn gecast in nog onbekende rollen. Maggie’s zoon Hershel Rhee wordt gespeeld door Logan Kim, die kindacteur Kien Michael Spiller vervangt, die het personage in de originele serie speelde.

De serie (voorheen getiteld Isle of the Dead) is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Eli Jorné, die ook fungeert als showrunner. Uitvoerende producenten zijn Cohan, Morgan en Scott M. Gimple. Het is de vierde spin-off en vijfde serie in de The Walking Dead-franchise, die continuïteit deelt met de andere televisieseries, en het eerste vervolg op de hoofdserie.

De serie gaat op 18 juni 2023 in première op het Amerikaanse AMC. Het is op dit moment nog niet bekend waar en wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn. De verwachting is dat The Walking Dead: Dead City in Nederland zal verschijnen op Disney Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...