Trailer voor HBO film Reality met Sydney Sweeney

De volledige trailer voor de aankomende HBO film Reality is vrijgegeven. De film gaat op 29 mei in première op HBO en Max en heeft in de hoofdrol Sydney Sweeney (Euphoria) als echte klokkenluider Reality Winner.

De video belicht de urenlange ondervraging van voormalig lid van de Amerikaanse luchtmacht en NSA-vertaler Reality Winner door twee FBI-agenten over haar betrokkenheid bij het uitlekken van een geheim rapport over de inmenging van Rusland in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016.

Bekijk hieronder de Reality trailer.

HBO film Reality

Reality is gebaseerd op het toneelstuk Is This A Room van Tina Satter en is geregisseerd door Tina Satter op basis van een scenario geschreven door Satter en James Paul Dallas. In de film spelen de voor een Emmy genomineerde Sydney Sweeney (Euphoria, The White Lotus), Josh Hamilton en Marchánt Davis.

Op 3 juni 2017 wordt de 25-jarige voormalige Amerikaanse inlichtingenspecialist Reality Winner geconfronteerd met FBI-agenten die bij haar thuis aankomen om haar vermoedelijke rol bij het verkeerd omgaan met geheime informatie in twijfel te trekken. Gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen, komt de dialoog van de film rechtstreeks uit het transcript van hun gespannen en aangrijpende gesprek.

Reality is uitvoerend geproduceerd door Satter, Ellyn Daniels, Will O’Connor, Daniel Ginsberg, Andrew Beck, Bill Way, Elliott Whitton, Eva Maria Daniells, Philipp Engelhorn en Caitlin Gold. Producenten zijn Noah Stahl, Brad Becker-Parton, Riva Marker en Greg Nobile.

De HBO Original film Reality verschijnt op 29 mei op Max.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...