Elise Schaap komt met eigen tv-programma Bla Bla Bla met Schaap op RTL 4

Bla Bla Bla met Schaap is een humoristisch zomerprogramma bij RTL4. In het programma wordt actrice Elise Schaap door bekende Nederlanders uitgedaagd om hun accent aan te leren. Zo leert Tineke Schouten haar Utrechts, Leonie ter Braak Twents en Simon Keizer Volendams. Als Elise het accent onder de knie denkt te hebben, gaat zij in de desbetreffende regio de straat op voor de grote test. Geloven de lokale inwoners haar of valt ze direct door de mand?Bla Bla Bla met Schaap

In dit nieuwe programma wordt actrice Elise Schaap uitgedaagd door verschillende BN’ers om een bepaald accent eigen te maken. Denk aan Tineke Schouten als het om Utrechts gaat, Leonie ter Braak die van origine Twents spreekt, maar ook bijvoorbeeld Simon Keizer die haar het Volendams dialect probeert bij te brengen. Elise gaat in de leer met als eindopdracht een spannende undercoveractie waarbij ze getransformeerd wordt tot een echte Limburger, Volendammer, Haagse, Tukker, Utrechtse of zelfs Vlaamse. Gelooft de lokale inwoner haar offfff valt ze door de mand?

Bla Bla Bla met Schaap is vanaf donderdag 27 juli wekelijks op donderdag en vrijdag om 22.00 uur te zien bij RTL 4.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...