Élite seizoen 8 aangekondigd met nieuwe en terugkerende castleden

Het tienerdrama Elite is vernieuwd voor seizoen 8, met nieuwe en terugkerende acteurs. Volgens Variety begint de productie van het achtste seizoen in de zomer. Afleveringen van Elite seizoen 8 worden geregisseerd door Daniel Barone, Ginesta Guindal, Jota Linares en Elena Trapé.

Nieuwe toevoegingen aan de cast zijn Ane Rot en Nuno Gallego. Mina el Hammani zal ook terugkeren naar de serie in haar rol van Nadia, een personage in de eerste drie seizoenen van de reeks.

Élite seizoen 8

In seizoen 6, na de dood van een andere student, ging Las Encinas een nieuw schooljaar in, vastbesloten om zijn schandalige verleden te verdoezelen. Maar de conflicten gingen door terwijl racisme, seksisme, huiselijk geweld en homofobie hoogtij vierden in de gangen van de prestigieuze instelling. Als degenen die de school runnen geen actie ondernemen om deze problemen uit te roeien, gaan de studenten het voor hen doen.

Wanneer drie tieners uit de arbeidersklasse zich inschrijven voor een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de botsing tussen hen en de rijke studenten tot moord.

De cast bestaat uit namen als Ander Puig, Carmen Arrufat, Álvaro de Juana, Ana Bokesa, Álex Pastrana, André Lamoglia, Valentina Zenere, Carla Díaz, Martina Cariddi, Adam Nourou, Manu Ríos.

Élite is bedacht door Darío Madrona en Carlos Montero, die beiden samen de serie hebben geschreven.

Élite seizoen 7 is vanaf 20 oktober 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...