Emily in Paris seizoen 4 kondigt verandering van setting aan

Een nieuwe Emily in Paris seizoen 4 video is uitgebracht tijdens het Tudum-evenement van Netflix. In de video onthult Lily Collins details over het nieuwe seizoen dat kijkers meeneemt op een ‘Roman holiday’. Bekijk hieronder de video van Emily in Paris seizoen 4.

Emily in Paris seizoen 4

Emily heeft inmiddels haar weg gevonden in Parijs, maar struggelt nog altijd met de eigenaardigheden van het Franse leven. Nadat ze in een driehoeksverhouding belandt met haar buurman en eerste echte Franse vriendin, is ze vastbesloten zich volledig op haar werk te focussen, waar het haar ook niet makkelijk wordt gemaakt. Maar dan ontmoet ze tijdens Franse les een mede-expat die haar zowel irriteert als intrigeert…

De cast van Emily in Paris bestaat uit Lily Collins, Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Kate Walsh, William Abadie en Arnaud Viard.

Emily in Paris wordt geproduceerd door Darren Star Productions, Jax Media en MTV Studios. De reeks wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions en Jax Media.

Afbeelding via Netflix 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...