Nieuwe teaser trailer voor La Casa De Papel spin-off serie Berlin

Vandaag onthult Netflix een teaser trailer voor de La Casa de Papel (Money Heist) spin-off serie Berlin. Bekijk de teaser hieronder.

Berlin spin-off serie

Berlijn beleeft zijn hoogtijdagen en wordt alleen gedreven door liefde en geld. Zijn volgende grote overval? Een jackpot aan juwelen met een waarde van 44 miljoen.

Berlin wordt wederom gespeeld door Pedro Alonso. De castleden die zich bij Alonso zullen voegenzijn Tristán Ulloa (Fariña) als Berlins vertrouweling Damián, Michelle Jenner als elektronicaspecialist Keila, Begoña Vargas (Welcome to Eden) als Cameron, Julio Peña Fernández (Through My Window) als Roi en Joel Sánchez als Bruce.

Seriemaker Álex Pina, de man achter La Casa de Papel, is terug aan het roer. De serie is geschreven door Esther Martínez Lobato, Pina, David Olivia en David Berrocal, die samen met Geoffrey Cowper ook regisseur wordt.

Pedro Alonso’s Berlin werd geïntroduceerd tijdens de eerste aflevering van La Casa De Papel. Het personage stierf oorspronkelijk tijdens de finale van het eerste seizoen. Dankzij de ontvangst van fans kon Alonso de rol echter opnieuw spelen in de laatste seizoenen, waar hij in flashback-scènes verscheen.

De serie Berlín is vanaf december te zien op Netflix. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...