Emma Roberts traint om astronaut te worden in Space Cadet trailer

Prime Video heeft de officiële trailer gedeeld voor Space Cadet, de komende komedie met Emma Roberts. De première staat gepland op 4 juli, exclusief op Prime Video.

Bekijk hieronder de Space Cadet trailer.

Space Cadet

De Space Cadet trailer toont Roberts als een feestmeisje uit Florida dat de kans krijgt om haar kinderdroom, astronaut te worden, waar te maken. Dit kon echter alleen mogelijk zijn dankzij haar beste vriendin die haar hele cv opnieuw heeft bewerkt met valse educatieve achtergronden en prestaties. Om haar dromen te verwezenlijken moet ze haar best doen om aan de verwachtingen van NASA te voldoen zonder haar echte identiteit prijs te geven.

De film is geschreven en geregisseerd door Liz W. Garcia. Roberts wordt vergezeld door Tom Hopper, Poppy Liu, Gabrielle Union, Kuhoo Verma, Desi Lydic, Sebastián Yatra, Yasha Jackson, Andrew Call, Troy Iwata, Josephine Huang, Dave Foley, Sam Robards en Joshua Harto.

In de film heeft Tiffany ‘Rex’ Simpson er altijd van gedroomd om naar de ruimte te gaan, maar het leven verloopt niet helemaal zoals gepland. Vastbesloten om de zaken om te draaien, legt ze de lat hoog en met de verfraaiende aanraking van haar ondersteunende beste vriendin Nadine zorgt haar ‘gemanipuleerde’ aanvraag ervoor dat ze wordt opgenomen in het ultracompetitieve astronautentrainingsprogramma van NASA. Rex vertrouwt op haar snelle verstand, moxie en vastberadenheid om de beste van haar klas te worden. NASA-programmadirecteuren Pam en Logan merken het zeker op, maar kan dit meisje uit Florida de training doorstaan ​​en de kosmos in gaan voordat ze haar dekmantel opblaast?

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...