Erotische thrillerserie Fatal Seduction verschijnt 7 juli op Netflix

Leugens en geheimen uit het verleden komen naar boven in Fatal Seduction, de aankomende erotische thrillerserie van Netflix.

Tijdens een noodlottig weekendje weg ontmoet Nandi een aantrekkelijke verleider die haar diepste passies aanwakkert en leugens en geheimen uit het verleden van haar dierbaren blootlegt. Fatal Seduction gaat op 7 juli in première, alleen op Netflix. Bekijk de trailer voor de Zuid-Afrikaanse serie hieronder.

Fatal Seduction op Netflix

In Fatal Seduction volgen we Nandi (Kgomotso Christopher) die samen met haar vriendin Brenda (Lunathi Mampofu) een weekend weg gaat. Terwijl haar echtgenoot Leonard (Thapelo Mokoena) thuis zit, ontmoet Nandi de jonge verleider Jacob (Prins Grootboom). Die wakkert bij Nandi passie aan en zorgt ervoor dat ze begint te twijfelen aan iedereen die dicht bij haar staat. Hun verboden liefde zorgt er ook voor dat geheimen uit het verleden aan de oppervlakte komen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Thapelo Mokoena, Kgomotso Christopher, Frances Sholto-Douglas, Rizelle Januk en Ngelekanyo Ramulondi. Andere rollen zijn er voor Prince Grootboom, Nat Ramabulana, Lunathi Mampofu.

De serie werd geschreven door onder meer Steven Pillemer, die eerder werkte aan The Brave Ones. Het drama over de verregaande gevolgen van een buitenechtelijk avontuur is een bewerking van de Mexicaanse thrillerserie Dark Desire.

Fatal Seduction verschijnt 7 juli op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: