Billions seizoen 7 trailer ziet de terugkeer van Damian Lewis

Showtime heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Billions seizoen 7. De populaire Showtime-serie eindigt dit jaar met zijn zevende en laatste seizoen. Voorafgaand daaraan geeft een nieuwe trailer van Billions seizoen 7 een voorproefje van de terugkeer van Damian Lewis.

De nieuwe trailer geeft een voorproefje van het chaotische einde. Het grootste moment komt echter met de terugkeer van acteur Lewis als hedgefonds-miljardair Bobby “Axe” Axelrod. Lewis verliet de serie na het vijfde seizoen, maar keert terug voor zes van de 12 laatste afleveringen. In de trailer maakt Axelrod grapjes dat vakanties niet zo lang duren als zou moeten. Bekijk hieronder de trailer van Billions seizoen 7.

Billions seizoen 7

Billions seizoen 7

Billions is een juridische dramaserie dat de kijker een inside kijkje geeft in de wereld van het grootkapitaal door het volgen van de naderende botsing tussen twee titanen: de harde procederende politiek savvy advocaat Chuck Rhoades en de briljante ambitieuze hedge fund koning Bobby “Axe” Axelrod.

In seizoen zeven worden allianties op hun kop gezet. Oude wonden worden bewapend. Loyaliteit wordt op de proef gesteld. Verraad neemt epische proporties aan. Vijanden worden voorzichtige vrienden. En Bobby Axelrod keert terug, terwijl de inzet groeit van Wall Street naar de wereld.

Het einde van de serie komt op een moment waarop Showtime meerdere spin-offs ontwikkelt op basis van Billions voor de komende Paramount+ met Showtime-rebranding. Reeksmakers Brian Koppelman en David Levien ontwikkelen deze vier potentiële series. Ze omvatten Millions – die opkomende financiers volgt – en Trillions, die draait om de ultrarijken. Twee andere titelloze shows, die zullen plaatsvinden in Miami en Londen, zijn ook in ontwikkeling.

Billions heeft rollen voor Paul Giamatti, Corey Stoll, Maggie Siff, Asia Kate Dillon, David Costabile, Toby Leonard Moore, Condola Rashad, Jeffrey DeMunn, Kelly AuCoin en Daniel Breaker.

Billions is gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door showrunners Brian Koppelman en David Levien. De serie is ook gemaakt door Andrew Ross Sorkin.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...