Evil seizoen 2 vanaf 27 februari te bingen bij Videoland

Evil seizoen 2 is vanaf 27 februari 2023 te bingen bij Videoland. Het eerste seizoen is al te zien bij Videoland. Bekijk hieronder een trailer.

Het kwaad is een psychologisch mysterie dat de oorsprong van het kwaad onderzoekt langs de scheidslijn tussen wetenschap en religie. De serie richt zich op een sceptische vrouwelijke psycholoog die zich aansluit bij een priester in opleiding en een timmerman terwijl ze de achtergrond van de kerk met onverklaarbare mysteries, waaronder veronderstelde wonderen, demonische bezittingen en spookonderzoek, onderzoeken.

Evil seizoen 2 op Videoland 

In Evil speelt Katja Herbers de rol van Kristin Bouchard, een psychologe die wordt gevraagd om samen met priester in opleiding David Acosta (Mike Colter) en technisch expert Ben Shakir (Aasif Mandvi) gevallen van demonische bezetenheid en wonderen te onderzoeken. Hun taak is om te beoordelen of er een logische verklaring is of dat er iets echt bovennatuurlijks aan het werk is.

Evil is een bovennatuurlijke dramaserie gemaakt door Robert King en Michelle King die op 26 september 2019 in première ging op CBS. De serie wordt geproduceerd door CBS Studios en King Size Productions.

De serie heeft hoofdrollen voor Katja Herbers, Mike Colter, Michael Emerson, Aasif Mandvi, Kurt Fuller, Marti Matulis, Brooklyn Shuck, Skylar Gray, Maddy Crocco, Dalya Knapp en Christine Lahti.

Het tweede seizoen ging in première op 20 juni 2021. In juli 2021 werd de serie verlengd voor een derde seizoen, dat in première ging op 12 juni 2022. Vorig jaar werd de serie ook verlengd voor een vierde seizoen.

Evil seizoen 2 is vanaf 27 februari 2023 te zien bij Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...