Releasedatum en trailer voor South Park seizoen 26

Het officiële Twitter-account van de iconische comedy-serie heeft bevestigd dat South Park seizoen 26 binnenkort zal verschijnen.

Er is een teaser trailer uitgebracht die bevestigt dat de releasedatum van seizoen 26 van South Park is vastgesteld op februari van dit jaar, wat betekent dat nieuwe afleveringen volgende maand zullen worden uitgezonden. De trailer toont de titulaire stad van bovenaf en speelt vervolgens een scène af uit aflevering zes van South Park seizoen 9, ‘The Death of Eric Cartman’, waarin serie reguliere Butters Stotch zich in een ongelukkige en compromitterende situatie bevindt.

Bekijk de teaser trailer van South Park seizoen 26 hieronder.

South Park seizoen 26

Seizoen 25 van South Park, dat in 2022 werd uitgezonden, bestond uit slechts zes afleveringen. Datzelfde jaar werden echter ook twee specials – getiteld The Streaming Wars Part 1 en Part 2 – uitgebracht na het einde van seizoen 25. Het is momenteel niet bekend hoe lang seizoen 26 zal zijn, of dat er daarna soortgelijke specials zullen verschijnen.

South Park is bedacht door Trey Parker en Matt Stone. De met een Emmy en Peabody Award bekroonde serie is uitvoerend geproduceerd door Parker, Stone, Anne Garefino en Frank C. Agnone II. Eric Stough, Adrien Beard, Bruce Howell en Vernon Chatman zijn producenten.

In augustus 2021 werd aangekondigd dat Stone en Parker een nieuwe deal hebben getekend met ViacomCBS voor $ 900 miljoen, lopend tot 2027, inclusief een verlenging van meerdere seizoenen van de comedyserie op Comedy Central en 14 originele South Park-films van een uur voor Paramount + .

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter