Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 9 vanaf 16 mei 2023 bij Videoland

Vanaf dinsdag 16 mei is Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 9 te zien bij Videoland. Vanaf zondag 14 mei kun je op MTV al kijken naar het nieuwe seizoen. Je ziet vanaf die datum elke zondag om 22:00 een aflevering. De Tablet of Terror zorgt iedere week weer voor paniek en op het strand spoelt de ene na de andere ex aan.

Dylan, Ellen, Giorgina, Janey, Jonna, Joey, Marc-Junior en Michelle wagen zich aan een helse vakantie op Gran Canaria. Weten zij het hoofd koel te houden en of zullen ze gillend wegrennen wanneer een ex op het strand verschijnt? Misschien is er wel ruimte voor nieuwe romances?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 9

De deuren van de villa worden opnieuw geopend voor Nederlandse en Belgische singles. Tijd om te ontspannen? Natuurlijk niet! De Tablet of Terror is ontwaakt uit zijn winterslaap en heeft extra veel zin om de vakantie van de singles te verzieken…De villa zal langzaam maar zeker volstromen met al hun exen. Hoe zullen ze reageren op die gevoelige ex, een ex die vreemd is gegaan of een betekenisloze onenightstand? De Tablet of Terror heeft ze allemaal gevonden, er is geen ontkomen aan. Is er ruimte voor liefde of zullen de exen met hun EX-powers ervoor zorgen dat dit een vakantie vol drama gaat worden? Iedereen is gespannen, want de singles zullen in continue angst leven en zich afvragen: Welke EX is nEXt?

Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 9 deelnemers

Maak kennis met de mannelijke singles van het nieuwe seizoen. Dylan, Joey, Jonna en Marc Junior nemen geen blad voor de mond, maar gaat dit veranderen als hun exen één voor één het water uitkomen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Ontmoet de single dames van het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Ellen, Giorgina, Janey en Michelle zien er lief uit, maar zitten boordevol verrassingen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 9 is vanaf 16 mei 2023 te zien bij Videoland. Seizoen 9 is vanaf 14 mei iedere zondag om 22:00 uur te zien op MTV (televisie).

Afbeelding via Videoland / MTV

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter