Echte Gooische Moeders seizoen 3 vanaf 8 mei te zien bij Videoland

Pauline, Bo, Leslie, Florine én Kimberly zijn weer terug! Vanaf 8 mei 2023 zie je Echte Gooische Moeders seizoen 3 op Videoland.

Na twee seizoenen en wat specials, keren de vijf Echte Gooische Moeders weer terug op je beeldscherm. De Echte Gooische Moeders moesten het in de vorige special doen zonder Kimberly, maar in dit derde seizoen van de realityserie is zij weer van de partij en is de vriendinnengroep weer helemaal compleet. Met z’n vijven maken ze onder andere reisjes, bereiden ze een bruiloft voor en vieren ze een grote verjaardag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Echte Gooische Moeders seizoen 3

Pauline, Leslie, Florine, Bo én Kimberly delen vele momenten met elkaar, én een heleboel tripjes. Elke aflevering gaat gepaard met een flinke dosis humor, drama en een hoop hartverwarmende momenten. We zijn er dol op. En er is goed nieuws: binnenkort kun je de nieuwe avonturen, uitstapjes en de vriendschap van de vijf moeders weer volgen.

Het derde seizoen van Echte Gooische Moeders is vanaf 8 mei wekelijks te zien bij Videoland. De eerdere twee seizoenen, de Moederdagspecial én de spin-off La Dolce Vita zijn al te zien bij Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter