Fast X vanaf 18 mei in de Nederlandse bioscoop

Er is een nieuwe Fast X (Fast & Furious 10) poster vrijgegeven waarop Dominic Toretto (Vin Diesel) dramatisch een rozenkrans vasthoudt. Bekijk de poster hieronder. De Fast X trailer verschijnt op 10 februari en de film komt op 18 mei 2023 in de bioscopen.

Fast X

Fast X

Fast & Furious 10 markeert het begin van het einde, aangezien deze film en Fast & Furious 11 gepland zijn om de hoofdreeks af te ronden.

The Fast and the Furious is een franchise van een reeks actiefilms over illegale straatraces en criminele activiteiten. De films werden gedistribueerd door Universal Pictures waarvan de eerste film The Fast and the Furious werd uitgebracht in 2001. De film werd gevolgd door acht sequels, een spin-off, twee korte films en een animatieserie. De reeks heeft tot nu toe bijna 7 miljard dollar opgeleverd.

Vin Diesel, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sung Kang en Scott Eastwood zullen te zien zijn in de film. De tiende film bevat ook de toevoegingen van nieuwkomers in de franchise zoals Jason Momoa (Aquaman), Daniela Melchior (The Suicide Squad), Brie Larson (Captain Marvel) en Alan Ritchson (Reacher), waarbij Momoa naar verwachting de antagonist zal spelen.

Gebaseerd op de personages gecreëerd door Gary Scott Thompson, bracht het nieuwste deel de familie over de hele wereld van Londen naar Tokio, van Midden-Amerika naar Edinburgh, en van een geheime bunker in Azerbeidzjan naar de krioelende straten van Tbilisi. Onderweg zullen oude vrienden herrijzen, oude vijanden zullen terugkeren, de geschiedenis zal worden herschreven en de ware betekenis van familie zal worden getest als nooit tevoren.

Fast X draait vanaf 18 mei 2023 in de Nederlandse bioscoop, aansluitend gevolgd door deel 11 in 2024. Fast X wordt geregisseerd door Transporter-regisseur Louis Leterrier, die de stoel overnam van Justin Lin nadat hij plotseling het project verliet vanwege creatieve meningsverschillen. De film is geschreven door Lin en Dan Mazeau, met Lin nog steeds verbonden als producer.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...