Serie Incognito vanaf 17 februari te zien bij Videoland

Na Videoland Originals als Sleepers en Judas is er weer een misdaadserie van eigen bodem in aantocht: Incognito is vanaf vrijdag 17 februari 2023 exclusief te zien bij Videoland. Bekijk hier de allereerste trailer.

Incognito is een bloedstollend spannende crimeserie vol twists en misleiding. De serie volgt undercover-agent Felix (Dragan Bakema) die in het leven van de ogenschijnlijk normale Lize (Melody Klaver) infiltreert, om te achterhalen welke rol zij speelt. Vanaf dat moment wordt er gespeeld met de vraag: “wat is echt en wat niet”, en mondt Felix’ zoektocht naar de waarheid uit in een strijd op leven en dood.

Incognito op Videoland

In Incognito draait het om twee personages die allebei een rol spelen: undercover-agent Felix doet dat om de waarheid te ontdekken, maar waarom doet Lize dit? Is zij werkelijk de onschuldige boekhoudster die zij beweert te zijn? Felix’ drang om de waarheid boven tafel te krijgen, zorgt voor een bloedstollende strijd waarbij heden en verleden steeds meer samen komen.

Naast Dragan Bakema en Melody Klaver spelen onder andere Juliette van Ardenne, Jaap Spijkers, Eelco Smits, Paol Cairo en Mike Libanon een rol in de nieuwe serie.

De Videoland Original is geproduceerd door Chantal van der Horst voor Column Film en is geregisseerd door Thomas Korthals Altes.

De zesdelige crimeserie is vanaf vrijdag 17 februari 2023 te zien op Videoland.

Afbeelding via Videoland

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...