Fellow Travelers in Nederland vanaf 19 november bij SkyShowtime

Het historische drama Fellow Travelers is in Nederland vanaf 19 november wekelijks te volgen bij SkyShowtime. Fellow Travellers is een miniserie gebaseerd op de gelijknamige fictieve roman uit 2007 van Thomas Mallon. Het gaat over de decennialange romance tussen twee mannen die elkaar voor het eerst ontmoeten tijdens het hoogtepunt van het McCarthyisme in de jaren vijftig. Bekijk hieronder een trailer.

Fellow Travelers

Een episch liefdesverhaal en politieke thriller over de vluchtige romance van twee heel verschillende mannen die elkaar ontmoeten in de schaduw van Washington in het McCarthy-tijdperk. De charismatische Hawkins “Hawk” Fuller heeft een financieel lonende carrière achter de schermen in de politiek. Hij vermijdt emotionele verwikkelingen – totdat hij Tim Laughlin ontmoet, een jonge man die bruist van idealisme en religieus geloof. Ze beginnen een romance op het moment dat Joseph McCarthy en Roy Cohn de oorlog verklaren aan ‘subversieven en seksuele devianten’, waarmee een van de donkerste periodes in de Amerikaanse geschiedenis van de 20e eeuw wordt ingeluid. In de loop van vier decennia kruisen Hawk en Tim de protesten in de Vietnamoorlog van de jaren zestig, het door drugs aangedreven discohedonisme van de jaren zeventig en de aids-crisis van de jaren tachtig, terwijl ze obstakels in de wereld en in zichzelf tegenkomen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Matt Bomer, Allison Williams en Jonathan Bailey.

De dramaserie werd bedacht door Ron Nyswaner (Philadelphia), die eerder werkte aan Homeland en Ray Donovan.

Fellow Travelers is in Nederland vanaf 19 november te zien bij SkyShowtime.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...