Film Joy Ride vanaf 6 juli in de Nederlandse bioscoop

Just Entertainment heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de nieuwe film Joy Ride. Een ordinaire komedie met die op 6 juli in de Nederlandse bioscopen te zien is. Bekijk de trailer hieronder.

Joy Ride film

Joy Ride film

Het hilarische en onbeschaamd expliciete verhaal van identiteit en zelfontdekking gaat over vier onwaarschijnlijke vrienden die aan een eenmalig internationaal avontuur beginnen. Wanneer Audrey’s (Ashley Park) zakenreis naar Azië mislukt, roept ze de hulp in van Lolo (Sherry Cola), haar oneerbiedige jeugdvriend die toevallig ook een puinhoop is; Kat (Stephanie Hsu), haar studievriend die een Chinese soapster werd; en Deadeye (Sabrina Wu), Lolo’s excentrieke nicht. Hun ongeremde, epische ervaring wordt een reis van verbondenheid, vriendschap en wilde losbandigheid die de universele waarheid onthult van wat het betekent om te weten wie je bent.

Joy Ride markeert het speelfilmdebuut voor Adele Lim, en het scenario is afkomstig van Cherry Chevapravatdumrong (Family Guy) en Teresa Hsiao (Awkawfina Is Nora uit Queens). Alle drie dienen als producenten van de film met Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver en Josh Fagen.

Joy Ride heeft rollen voor Ashley Park (Emily in Paris), Sherry Cola (Good Trouble), Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once) en Sabrina Wu.

De film Joy Ride wordt in Nederland op 6 juli 2023 uitgebracht door Just Entertainment.

Afbeelding via Lionsgate

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...