L.A.’s Finest vanaf 20 maart op Videoland

In 2019 verscheen de Bad Boys serie spin-off L.A.’s Finest en vanaf 20 maart 2022 zijn beide seizoenen te zien bij Videoland. De hoofdrol wordt gespeeld door het vrouwelijke duo Gabrielle Union en Jessica Alba. De serie gaat over Union’s personage Special Agent Sydney “Syd” Burnett. Zij werkte undercover met de Drug Enforcement Administration. Burnett is de zuster van Detective Lieutenant Marcus Burnett (Martin Lawrence). Zij en Marcus’ partner Detective Lieutenant Mike Lowrey (Will Smith) hadden een romantische relatie. Bekijk hieronder de trailer.

L.A.’s Finest op Videoland

De vrijgevochten voormalig DEA-agente Syd Burnett (Union) begint opnieuw als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna (Alba), een werkende moeder – die zonder dat zij daar iets aan kan doen, vol afgunst kijkt naar de vrijheden van Syd. De twee hebben totaal andere levensstijlen en een heel andere kijk op het leven, maar als het op hun werk aankomt zijn ze de beste.

De hoofdrollen worden gespeel door Gabrielle Union, Jessica Alba, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin, Sophie Reynolds, Ernie Hudson.

Het politiedrama werd bedacht door Bandon Margolis en Brandon Sonnier, die eerder al samen schreven voor The Blacklist. Jerry Bruckheimer, die ook de filmreeks Bad Boys produceerde, was betrokken als producent. De serie is geschreven door Brandon Margolis en Brandon Sonnier.

L.A.’s Finest is een misdaadserie van de zender Spectrum. De serie ging in première op 13 mei 2019. Het tweede seizoen ging in première op 9 september 2020. In oktober 2020 werd de serie na twee seizoenen geannuleerd.

L.A.’s Finest seizoen 1 en 2 zijn vanaf 20 maart 2023 te zien op Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...