Film Monkey Man vanaf 4 april in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de trailer

Monkey Man draait vanaf 4 april 2024 in de Nederlandse bioscoop. De voor een Oscar® genomineerde Dev Patel (Lion, Slumdog Millionaire) maakt zijn regiedebuut met een daverende actiethriller over een man die op zoek is naar wraak op de corrupte leiders die zijn moeder vermoord hebben en die de armen en zwakkeren in de samenleving onderdrukken.

Bekijk hieronder de trailer.

Monkey Man trailer

Monkey Man is gebaseerd op de legende van Hanuman, een mythische figuur die symbool staat voor kracht en moed. Patel speelt zelf de rol van Kid, een onopvallende jongeman die zijn geld bijeenschraapt in een illegale vechtclub, waar hij elke nacht weer met een gorillamasker op door populairdere vechters tot moes geslagen wordt.

Na jarenlang zijn woede over het verleden te hebben opgekropt, ontdekt Kid een manier om de geheimzinnige elite van de stad te infiltreren. Als hij zijn razernij de vrije loop laat, gebruikt hij zijn handen met mysterieuze littekens om op explosieve manier wraak te nemen op de mannen die hem alles ontnomen hebben.

De film, die vol zit met spannende en spectaculaire gevechten en achtervolgingen, is geregisseerd door Dev Patel naar een scenario dat hij zelf geschreven heeft samen met Paul Angunawela en John Collee (Master and Commander: The Far Side of the World).

De internationale cast van Monkey Man bestaat onder anderen uit Sharlto Copley (District 9), Sobhita Dhulipala (Made in Heaven), Pitobash (Million Dollar Arm), Vipin Sharma (Hotel Mumbai), Ashwini Kalsekar (Ek Tha Hero), Adithi Kalkunte (Hotel Mumbai), Sikandar Kher (Aarya) en Makarand Deshpande (RRR).

Monkey Man is geproduceerd door Dev Patel, Jomon Thomas (Hotel Mumbai, The Man Who Knew Infinity), Oscar-winnaar Jordan Peele (Nope, Get Out), Win Rosenfeld (Candyman, de serie Hunters), Ian Cooper (Nope, Us), Basil Iwanyk (John Wick-franchise, Sicario-films), Erica Lee (John Wick-franchise, Silent Night), Christine Haebler (Shut In, Bones of Crows) en Anjay Nagpal (uitvoerend producent van Bombshell, Greyhound).

De uitvoerend producenten zijn Jonathan Fuhrman, Natalya Pavchinskya, Aaron L. Gilbert, Andria Spring, Alison-Jane Roney en Steven Thibault.

Monkey Man draait vanaf 4 april 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...