Trailer voor film Calamity Jane met Stephen Amell en Emily Bett Rickards

Arrow-acteurs Stephen Amell en Emily Bett Rickards hebben een reünie in de actievolle trailer voor de film Calamity Jane. De komende westerse thriller, afkomstig van Samuel Goldwyn Films en Tubi, zal op 2 februari in de bioscoop en digitaal te zien zijn. Bekijk de trailer hieronder.

De komende film concentreert zich op de nasleep van de moord op Wild Bill Hickok, de volksheld uit het Amerikaanse Oude Westen. Rickards speelt de titulaire scherpschutter, Martha Jane Canary, beter bekend als Calamity Jane. Amell speelt Wild Bill.

Calamity Jane film

Calamity Jane volgt de zoektocht van het titelpersonage om gerechtigheid te zoeken voor de dood van Wild Bill. Volgens de trailer kan het echter nodig zijn dat Calamity Jane voor zo’n gevaarlijke reis twee graven bouwt: een voor hen en een voor haarzelf.

Nadat Wild Bill wordt gedood tijdens een pokerspel, moet Calamity Jane uit de gevangenis ontsnappen en wraak nemen. Haar zoektocht wordt gehinderd door Deadwood’s Sheriff Mason, die erop uit is haar vast te houden en te arresteren.

Calamity Jane is geregisseerd door Terry Miles en mede geschreven door Leon Langford en Collin Watts. De film heeft ook rollen voor Tim Rozon (Schitt’s Creek) als Sheriff Mason, Priscilla Faia (You Me Her) als Abigail, Gage Marsh (It Lives Inside) als Deputy Paul, Garrett Black (Christmas on Cherry Lane) als Rudd, Christian Sloan (Superman & Lois) als Baron, Troy Mundle (Bucketheads) als Deputy Richard en Spencer Borgeson (EXmas) als Floyd.

Amell en Rickards speelden in The CW’s Arrow respectievelijk de rol van Oliver Queen en Felicity Smoak. De superheldenserie, die acht seizoenen lang werd uitgezonden van 2012 tot 2020, hielp de carrières van beide sterren van de grond. En nu zullen Amell en Rickards opnieuw samen te zien zijn wanneer Calamity Jane op 2 februari arriveert.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...