Fire Country seizoen 3 aangekondigd

CBS heeft het populaire drama Fire Country vernieuwd met een seizoen 3.

De serie, van makers en uitvoerende producenten Tony Phelan, Joan Rater en Max Thieriot, volgt Bode Donovan (Thieriot), een jonge veroordeelde die op zoek is naar verlossing en een verkorte gevangenisstraf door deel te nemen aan een brandbestrijdingsprogramma voor vrijlating uit de gevangenis in Noord-Californië. Het programma werkt samen met gevangenen en elitebrandweerlieden om onvoorspelbare bosbranden in de regio te blussen.

De show was zo’n hit voor het netwerk dat het universum zou kunnen uitbreiden. Zoals Deadline in januari meldde, zal Morena Baccarin verschijnen in een aflevering van seizoen 2 van Fire County met een optie om voor spin-offserie. Ze zal Mickey spelen, een Sheriff’s Deputy die elke hoek van Edgewater kent… en al zijn inwoners. Dit is haar stad en ze beschermt het fel.

De aflevering wordt niet beschouwd als een backdoor pilot, meldt Deadline, omdat het project naar verwachting nog een ontwikkelingsfase zal doorlopen vóór een mogelijke seriebestelling, maar de ontvangst ervan zou waarschijnlijk van cruciaal belang zijn voor de kansen van de reeks om ontwikkeld te worden.

Tot de uitvoerende producenten behoren naast Phelan, Rater en Thieriot ook Tia Napolitano, die ook als showrunner fungeert, en Jerry Bruckheimer en KristieAnne Reed van Jerry Bruckheimer Television. CBS Studios produceert de serie.Fire Country seizoen 3

Fire Country volgt Bode Donovan, een jonge veroordeelde die op zoek is naar verlossing en een verkorte gevangenisstraf door deel te nemen aan een brandbestrijdingsprogramma. Hij en andere gevangenen werken samen met elitebrandweerlieden om enorme, onvoorspelbare bosbranden in de regio te blussen. Het is niet alleen een opdracht met een hoog risico en een hoge beloning, maar hij is ook toegewezen aan werk in zijn geboorteplaats – en hij heeft daar een behoorlijk zwaar verleden, aangezien zijn zus stierf en zijn vader hem de schuld gaf.

In het CBS-drama zijn er rollen voor Max Thieriot, Billy Burke, Kevin Alejandro, Diane Farr, Stephanie Arcila, Jordan Calloway en Jules Latimer.

Tony Phelan, Joan Rater, Tia Napolitano, Thieriot, Jerry Bruckheimer en KristieAnne Reed zijn uitvoerend producenten. Fire Country is geïnspireerd op Thieriot’s ervaringen toen hij opgroeide in Fire Country en komt voort uit een origineel idee van de acteur, die ook het verhaal voor de pilot heeft geschreven met de schrijvers Tony Phelan en Joan Rater.

Afbeelding via CBS

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...