Trailer voor serie Under the Bridge met Lily Gladstone

Hulu heeft de trailer gedropt voor de serie Under the Bridge, de nieuwste waargebeurde misdaaddrama met in de hoofdrol Oscar-genomineerde Lily Gladstone als politieagent die de mysterieuze verdwijning van een tienermeisje onderzoekt.

Dit is het eerste tv-project van Gladstone sinds ze lovende kritieken kreeg voor haar optreden in Martin Scorsese’s Killers of the Flower Moon. De reeks is gebaseerd op de bestsellerroman van Rebecca Godfrey en zal op 17 april verschijnen met de eerste twee afleveringen. In Nederland zal de serie te zien zijn op Disney Plus. Bekijk hieronder de Under the Bridge trailer

 

Under the Bridge serie trailer

Het vertelt het waargebeurde verhaal uit 1997 van de veertienjarige Reena Virk die met vrienden naar een feestje ging en nooit meer naar huis terugkeerde. Door de ogen van Godfrey en een plaatselijke politieagent neemt de serie ons mee naar de verborgen wereld van de jonge meisjes die beschuldigd worden van de moord – en onthult verrassende waarheden over de onwaarschijnlijke moordenaar.

In Under the Bridge zijn er ook rollen voor Vritika Gupta, Chloe Guidry, Javon “Wanna” Walton, Izzy G., Aiyana Goodfellow, Ezra Faroque Khan en Archie Panjabi. De bewerking is geschreven door Quinn Shephard, die ook uitvoerend produceert met Keough, Samir Mehta, Liz Tigelaar, Stacey Silverman, Geeta Patel, Gina Gammell en Tara Duncan. Het is een productie van ABC Signature. Ondanks haar dood in 2022 zal Shepherd nog steeds worden gecrediteerd als een van de uitvoerende producenten.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...