Flikken Maastricht seizoen 18 vanaf 2 februari op NPO1

Fans opgelet: Flikken Maastricht seizoen 18 verschijnt snel! In de laatste aflevering van seizoen 17 werd Maurice, de broer van Eva, geraakt door kogels van haar collega Wolfs. Hoe zal dit aflopen? Je ziet het vanaf vrijdag 2 februari 2024, dan start seizoen 18 van Flikken Maastricht op televisie. Verder kun je dit seizoen ook weer elke week een aflevering vooruitkijken op NPO Plus. Bekijk hieronder alvast de trailer voor het achttiende seizoen van Flikken Maastricht.Flikken Maastricht seizoen 18

Flikken Maastricht is een Nederlandse televisie politieserie. Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken vormen in het pittoreske Maastricht het decor van deze serie. Maar ook de persoonlijke levens van rechercheurs Eva van Dongen en haar werk partner Floris Wolfs komen voorbij. Net als die van hun collega’s in uniform Marion Dreesen, Romeo Sanders en Marlies Kamphuis. Het komt regelmatig voor dat privésituaties aanleiding zijn voor gebeurtenissen op het werk en andersom. Vaak blijken de verschillende zaken iets met elkaar te maken te hebben.

Seizoen 17 van Flikken Maastricht was een spannend seizoen. Veel situaties uit het echte leven kwamen aan bod. Er werd aandacht besteed aan de LHBTIQ gemeenschap, hulpverleners werden belaagd, er speelde huiselijk geweld en Marion ontwikkelde PTSS. Hoe loopt het af met Maurice? En kan Eva haar partner Wolfs vergeven? Op naar seizoen 18!

De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Angela Schijf, Victor Reinier, Sergio Romero IJssel, Oda Spelbos, Will van Kralingen, Helmert Woudenberg, Jamie Grant, Ria Eimers, Antoinette Jelgersma.

Flikken Maastricht werd bedacht in navolging van de Belgische serie Flikken Gent en kreeg ook een spin-off in de vorm van Flikken Rotterdam. Flikken Maastricht is sinds 2007 te zien en wordt uitgezonden door AVROTROS.

Wanneer is Flikken Maastricht seizoen 18 te zien?

Aflevering 1 van Fikken Maastricht is op vrijdag 2 februari 2024 om 20.30 uur op NPO 1.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...