The Walking Dead: Origins vanaf 22 januari op Star Channel

The Walking Dead: Origins is een docuserie van de populaire horrorserie The Walking Dead. In deze 4-delige documentaire serie duiken we dieper in het verhaal van een aantal belangrijke personages. Elke aflevering belicht een rol van een acteur, met afleveringen gewijd aan Daryl Dixon (Norman Reedus), Maggie Rhee (Lauren Cohan), Negan (Jeffrey Dean Morgan) en Carol (Melissa McBride). Bekijk hieronder een trailer.The Walking Dead: Origins

In deze documentaire serie duiken we dieper in het verhaal van een aantal belangrijke personages. De acteurs vertellen zelf meer over de gebeurtenissen die een grote impact hadden in The Walking Dead. Elke aflevering verteld een acteur over diens rol. Met Norman Reedus, Lauren Cohan, Jeffrey Dean Morgan en Melissa McBride.

Hoewel The Walking Dead gestopt is, zien we de personages nog terug in spin-offs. In The Walking Dead: Daryl Dixon zien we Daryl Dixon en, in een later stadium, ook Melissa McBride. De spin-off Dead Ciy over Maggie en Negan zien we later dit jaar op Star.

Vanaf 22 januari 2024 elke maandag een dubbele aflevering vanaf 20.35 uur op STAR Channel.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...