Foundation seizoen 2 vanaf 14 juli op Apple TV+ | Bekijk de nieuwe trailer

Apple TV+ heeft de trailer van Foundation seizoen 2 uitgebracht. De aanstaande terugkeer van het sci-fi-drama heeft meer actievolle sequenties in Hari Seldons gevecht tegen het Cleons’ Galactic Empire. Seizoen 2 begint op vrijdag 14 juli. De première wordt gevolgd door wekelijkse nieuwe afleveringen tot en met 15 september.

De video toont de terugkeer van Lee Pace’s Brother Day en Hari Seldon gespeeld door Jared Harris, waarbij de eerste er alles aan doet om Seldon’s Foundation te vernietigen, wat een bedreiging vormt voor alles wat hij en zijn voorgangers hebben opgebouwd. Het toont de onheilspellende droom van Gaal Dornick over een komende crisis die groter is dan de vorige.

Bekijk hieronder de trailer van Foundation seizoen 2.

Foundation seizoen 2 trailer

Meer dan een eeuw na de finale van seizoen één, stijgt de spanning door de hele melkweg in seizoen twee van Foundation. Terwijl de Cleons uiteenvallen, smeedt een wraakzuchtige koningin plannen om Empire van binnenuit te vernietigen. Hari, Gaal en Salvor ontdekken een kolonie Mentalics met psionische vermogens die de psychohistorie zelf dreigen te veranderen. De Foundation is de religieuze fase ingegaan, de Kerk van Seldon verkondigend in de Outer Reach en aanzetten tot de Tweede Crisis: oorlog met het rijk.

De Foundation serie van Apple TV+ is afkomstig van maker en uitvoerend producent David S. Goyer, die ook dienst doet als showrunner. Het beschrijft de verhalen van vier cruciale individuen die ruimte en tijd overstijgen terwijl ze dodelijke crises, verschuivende loyaliteiten en gecompliceerde relaties overwinnen die uiteindelijk het lot van de mensheid zullen bepalen.

De serie heeft rollen voor Jared Harris als Hari Seldon en Lee Pace als Brother Day samen met Lou Llobell als Gaal Dornick, Leah Harvey als Salvor Hardin, Laura Birn als Demerzel, Terrence Mann als Brother Dusk, Cassian Bilton als Brother Dawn en Alfred Enoch als Raych. Holt McCallany, Ben Daniels, Rachel House, Isabella Laughland, Mikael Persbrandt, Kulvinder Ghir, Sandra Yi Sencindiver, Ella-Rae Smith, Dimitri Leonidas en Nimrat Kaur voegen zich bij hen in seizoen 2.

Foundation is uitvoerend geproduceerd door Robyn Asimov, Josh Friedman, Cameron Welsh, David Ellison, Dana Goldberg en Bill Bost. Het is een coproductie tussen Apple Studios en Skydance Television.

Foundation seizoen 2 gaat op 14 juli in première.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...