Trailer voor Netflix komedie They Cloned Tyrone

Netflix heeft de eerste officiële trailer uitgebracht van They Cloned Tyrone, de aanstaande actie-sci-fi-komedie met Jamie Foxx, John Boyega en Teyonah Parris. De film is vanaf vrijdag 21 juli 2023 te zien.

Bekijk hieronder de trailer van They Cloned Tyrone.

They Cloned Tyrone 

Een reeks griezelige gebeurtenissen drijft een onwaarschijnlijk trio op het spoor van een snode overheidsexperiment in deze vlezige, mysterieuze capriolen.

Beschreven als “Friday meets Get Out”, is They Cloned Tyrone het speelfilmdebuut van Creed 2-schrijver Juel Taylor, die ook samen met Tony Rettenmaier het scenario schrijft. De hoofdrollen worden gespeeld door Jamie Foxx, John Boyega, Teyonah Parris, Kiefer Sutherland, J. Alphonse Nicholson, David Alan Grier, Tamberla Perry, Eric Robinson Jr. en meer.

De film is geproduceerd door MACRO’s CEO Charles D. King met Taylor, Rettenmaier en Stephen “Dr.” Love. Het is ook uitvoerend geproduceerd door Macro’s Mark R. Wright en Jack Murray.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...