Frozen the Musical binnenkort online te streamen op Disney Plus Nederland

Vorige week is de Londense versie van Frozen the Musical live gefilmd in West End. De opname moet uiteindelijke te streamen zijn op het platform Disney Plus. Bekijk hieronder een trailer voor Frozen the Musical.Frozen the Musical online streamen

Optredens werden een aantal dagen stopgezet terwijl er close-ups en wide shots werden gemaakt, vergelijkbaar met de opname van Aladdin door Disney Theatreical Group in 2019. Het optreden van dit weekend werd gefilmd met publiek voor wide shots en reacties van het publiek. momenten. Dit filmevenement is de tweede keer dat Disney een van zijn Londense producties heeft vastgelegd voor release. De eerste keer was Aladdin, gefilmd onmiddellijk nadat de West End-run in augustus 2019 was afgelopen. Ondanks Disney’s oorspronkelijke plan voor een release in 2020, werd de première van de live-opname meerdere keren uitgesteld, vooral vanwege het succes van de box office van de Broadway-productie.

De cast die te zien is in de verfilming van Frozen: The Musical bestaat uit Samantha Barks als Elsa, Laura Dawkes als Anna, Jammy Kasongo als Kristoff, Craig Gallivan als Olaf, Oliver Ormson als Hans, Richard Frame als Weselton, samen met een ensemble waaronder Ashley Birchall, Mikayla Jade, Rhianne Alleyne, Marianne Bardgett, Rebecca Botterill, Oliver Brenin, Gabrielle Cocca, Ashley J Daniels, Laura Emmitt, Lizzy-Rose Esin-Kelly, Jemal Felix, Jordan Fox, Molly Francis, Matt Gillett, Isabella Glanznig Santos, Dominic Adam Griffin, George Hinson, Ben Irish en Justin-Lee Jones.

Onder leiding van Michael Grandage en choreografie van Rob Ashford, bevat de productie decor- en kostuumontwerp door Christopher Oram, lichtontwerp door Neil Austin, geluidsontwerp door Peter Hylenski, video-ontwerp door Finn Ross, poppenontwerp door Michael Curry en muzikale begeleiding. en arrangementen van Stephen Oremus.

Frozen bevat muziek en teksten van Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez, met een boek van Jennifer Lee. De musical, die in maart 2018 op Broadway werd geopend, kreeg een Tony Award-nominatie voor Beste Musical.

Het vertelt het verhaal van Elsa, begiftigd met ijsmanipulerende krachten, en haar ingewikkelde relatie met haar zus Anna terwijl ze de uitdagingen van het regeren van een koninkrijk het hoofd bieden.

Frozen the Musical zal naar verwachting binnenkort te streamen zijn op Disney Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...