Furiosa: A Mad Max Saga vanaf 23 mei in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de trailer

Furiosa: A Mad Max Saga is vanaf 23 mei 2024 in de Nederlandse bioscoop te zien. Warner Bros. Pictures heeft de tweede trailer vrijgegeven.

In de nieuwe trailer speelt Anya Taylor-Joy een jongere versie van Furiosa, die werd gespeeld door Charlize Theron in Mad Max: Fury Road. De beelden werpen verder licht op het tragische achtergrondverhaal van Furiosa en bieden ook nieuwe beelden van Chris Hemsworth als Warlord Dementus.

Bekijk de trailer hieronder.

Furiosa: A Mad Max Saga

Furiosa A Mad Max Saga

Furiosa: A Mad Max Saga in de Nederlandse bioscoop

Na lange tijd keert Miller terug naar de iconische dystopische wereld die hij ruim dertig jaar geleden gecreëerd heeft met een splinternieuw, origineel, op zichzelf staand avontuur vol actie over het verleden van het populaire personage uit de met meerdere Oscars bekroonde wereldwijde kaskraker Mad Max: Fury Road.

Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus. Op hun tocht door de woestijn bereiken ze de Citadel, waar Immortan Joe de baas is. Terwijl de twee tirannen om de macht strijden, moet Furiosa vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis.

Anya Taylor-Joy speelt de titelrol, en naast Hemsworth spelen ook Alyla Browne en Tom Burke mee in de film.

Warner Bros. Pictures en Village Roadshow Pictures presenteren Furiosa: A Mad Max Saga van regisseur George Miller en productiebedrijf Kennedy Miller Mitchell. De film wordt wereldwijd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures. Miller schreef het script samen met Nico Lathouris die ook meeschreef aan Mad Max: Fury Road.

Furiosa: A Mad Max Saga is vanaf 23 mei 2024 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...