Girls5eva vanaf 1 februari op Netflix

De muzikale komedieserie Girls5eva is vanaf 1 februari te zien op Netflix. De eerste twee seizoenen van de reeks is gemaakt en geschreven door Meredith Scardino en uitvoerend geproduceerd door Tina Fey.

De serie volgt een one-hit-wondergroep uit de jaren 90 die een tweede leven vindt als een jonge rapper hun muziek samplet. Girls5eva komen samen om het sterrendom van de popster nog een kans te geven terwijl ze volwassen zijn. De serie volgt hun poging tot een comeback terwijl ze een evenwicht vinden tussen echtgenoten, kinderen, banen, schulden, ouder wordende ouders en schouderpijn. Bekijk de trailer hieronder!

Girls5eva op Netflix

Wanneer een meidengroep met één hit uit de jaren 90 wordt geproefd door een jonge rapper, herenigen de leden zich om hun popster-dromen nog een kans te geven. Het kunnen volwassen vrouwen zijn die echtgenoten, kinderen, banen, schulden, ouder wordende ouders en schouderpijn in evenwicht houden, maar kunnen ze ook niet Girls5Eva zijn?

Sara Bareilles (Waitress the Musical), Renée Elise Goldsberry (Hamilton), Paula Pell (Bless the Harts) en Busy Philipps (Vice Principals) spelen de hoofdrol als de overgebleven leden van de groep die Girls5eva proberen terug te brengen.

Netflix nam de twee seizoenen van de serie over van streamer Peacock en werkt momenteel aan een seizoen 3.

Meredith Scardino fungeert als bedenker en uitvoerend producent voor de serie. Jeff Richmond, Tina Fey (Little Stranger, Inc.), Robert Carlock (Bevel Gears), David Miner (3 Arts Entertainment), Eric Gurian (Little Stranger) dienen als uitvoerende producenten.

Girls5eva verschijnt 1 februari 2023 op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...