La Chica de Nieve / The Snow Girl vanaf 27 januari op Netflix

De Spaanse mysteriethriller La Chica de Nieve (Engelse titel The Snow Girl) is vanaf 27 januari te zien op Netflix. Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya’s ouders te helpen haar te vinden. Bekijk de trailer hieronder.

La Chica de Nieve

Malaga, 6 januari 2010. De parade van drie koningen, het meest magische moment van het jaar, verandert voor de familie Martín in een nachtmerrie wanneer hun dochter Amaya in de menigte verdwijnt. Miren, een journalist in opleiding, begint parallel aan dat van rechercheur Millán een onderzoek dat aspecten van haar verleden zal doen ontwaken die ze graag had willen vergeten. Met de hulp van haar collega-journalist Eduardo stopt Miren niet voordat ze het meisje heeft gevonden. Waar is Amaya Martín?

Jesús Mesas en Javier Andrés Roig schreven het script van de serie, terwijl David Ulloa en Laura Alvea tekenden voor de regie. Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Javier Castillo uit 2020. De serie is geproduceerd door Atípica Films.

In deze serie spelen onder andere Milena Smit, Jose Coronado, Aixa Villagrán, Tristán Ulloa, Cecilia Freire, Cristian López. Loreto Mauleón, Julián Villagrán, Raúl Prieto.

De serie La Chica de Nieve is vanaf 27 januari 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...