Hans Zimmer live in juni 2023 twee keer in Nederland

Op veler verzoek keert de legendarische componist Hans Zimmer terug naar Nederland met de “Hans Zimmer Live – Europe Tour 2023”.

Hans Zimmer komt in 2023 weer naar Nederland. Op 10 juni staat de Duitse filmcomponist in de Amsterdamse Ziggo Dome en twee dagen later treedt hij op in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop gaat vrijdag van start. De componist was onlangs nog in Nederland. In maart gaf hij twee uitgestelde shows in de Ziggo Dome.

Hans Zimmer live 2023 in Nederland

Hans Zimmer is de componist achter de soundtracks van een groot aantal wereldberoemde en invloedrijke filmtitels. De componist brengt zijn composities met een indrukwekkende live show tot leven. Het publiek kan wederom een reeks iconische en indrukwekkende uitvoeringen verwachten van wereldberoemde filmtitels als The Lion King en Interstellar tot meer recent materiaal als Dunkirk en X-Men: Dark Phoenix. Daarnaast zal Zimmer ook werk ten gehore brengen dat nog niet eerder live is uitgevoerd, zoals The Last Samurai en Tears Of The Sun.

De voorgaande twee liveshows die de legende afgelopen maart in Amsterdam gaf, waren compleet uitverkocht. Tijdens de show in Amsterdam ontving Zimmer een Oscar voor zijn werk voor Dune (2021) wat zijn bezoek extra speciaal maakte.

Hans Zimmer heeft de muziek gecomponeerd voor meerdere wereldberoemde en invloedrijke filmtitels. De componist heeft de vorm van live muziek optredens voorgoed veranderd. Het publiek kan wederom een reeks iconische en indrukwekkende sets verwachten, uitgevoerd samen met zijn negentienkoppige band, het Odessa Opera Orchestra & Friends.

Hans Zimmer en zijn team hebben gedurende vijftien maanden lang aan een indrukwekkende productie gewerkt om in 2023 weer een unieke live-ervaring aan de fans te bieden. Naast een geweldige klank- en lichtshow zullen Zimmer en zijn band, orkest en koor een reeks iconische en indrukwekkende sets spelen met gebruik van driehonderd verschillende instrumenten. Bekende hit composities uit Gladiator, Pirates of the Caribbean, Batman, Interstellar, The Lion King en Dune worden tot leven gebracht tijdens de liveshows in 2023.

Op zaterdag 10 en 12 juni 2023 keert Hans Zimmer Live terug naar Nederland! Voor meer informatie over de Hans Zimmer live concerten kijk je hier.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *