The Good Doctor seizoen 6 vanaf 19 december op Videoland

The Good Doctor seizoen 6 is vanaf 19 december 2022 te zien op Videoland. Daarna verschijnt er iedere maandag een nieuwe aflevering. In het zesde seizoen krijgt Shaun niet alleen te maken met moeilijke beslissingen, maar moet hij ook een gijzelingsdrama in het ziekenhuis zien op te lossen. Bekijk hieronder een trailer.

The Good Doctor seizoen 6 op Videoland

Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore), een jonge chirurg met autisme en savantsyndroom, heeft onvermoeibaar gewerkt om zijn collega’s te bewijzen dat zijn buitengewone medische gaven levens kunnen redden. Tijdens het plannen van een bruiloft, moet Shaun in seizoen 5 door meer onzekerheden navigeren terwijl er een grote veranderingen komen in St. Bonaventure. Ondertussen moet de rest van het team ook navigeren door de complexiteit van hun eigen veranderende relaties.

Terwijl de finale van seizoen 5 de bruiloft van Shaun en Lea bevatte, eindigde het ook met een grote cliffhanger toen Dalisay Villanueva en Dr. Audrey Lim werden aangevallen door Villanueva’s gewelddadige ex. Wat er zal gebeuren met deze twee, is een van de grote vragen voor seizoen 6.

In de hoofdrollen zien we Golden Globe-genomineerde Freddie Highmore, Richard Schiff, Paige Spara, Will Yun Lee, Fiona Gubelmann, Christina Chang, Bria Samoné Henderson.

The Good Doctor werd bedacht door David Shore, bekend van de ziekenhuisserie House.

The Good Doctor seizoen 6, bestaande uit 22 afleveringen, is vanaf 19 december te zien op Videoland. De eerste vijf seizoenen zijn al te zien op de streamer.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...