Harlem seizoen 2 vanaf 3 februari op Prime Video

Harlem seizoen 2 is vanaf 3 februari 2023 te zien op Prime Video. In het tweede seizoen hebben de vier vriendinnen nog steeds de nodige problemen op het gebied van de liefde en hun carrière. Bekijk de trailer hieronder.

Harlem seizoen 2

Harlem, gecreëerd, geschreven en geproduceerd door Oliver, is een nieuwe komedie die een groep stijlvolle en ambitieuze beste vriendinnen volgt in Harlem, New York City, het mekka van de zwarte cultuur in Amerika. Camille is een populaire jonge antropologie professor aan Columbia University die een uitgebreide kennis heeft van de dating-normen van vele culturen, maar het moeilijk vindt om haar eigen liefdesleven te navigeren. Tye is een succesvolle, queer dating-app creator die er de voorkeur aan geeft om kwetsbaarheid -en romantische partners- op afstand te houden. Quinn is een hopeloze romanticus en mode-ontwerper die probeert om iets terug te doen voor de wereld terwijl ze een slechtlopend bedrijf runt. En tot slot Angie, een zelfverzekerde, levendige zangeres en actrice die samenwoont met Quinn. Samen groeien ze uit hun twintiger jaren naar de volgende fase van hun carrières, relaties en grote stadsdromen.

In de serie zijn er rollen voor Meagan Good als Camille, Grace Byers als Quinn, Shoniqua Shandai als Angie, Jerrie Johnson als Tye en Tyler LePley als Ian.

Harlem wordt geproduceerd door Amazon Studios en Universal Television, een divisie van Universal studio Group, in samenwerking met Paper Kite Productions. Naast Oliver zijn ook Amy Poehler en Kim Lessing van Paper Kite uitvoerend producent, Dave Becky van 3 Arts, 13-voudig Grammy Award-winnaar Pharrell Williams en Mimi Valdés.

Harlem seizoen 2 is vanaf 3 februari 2023 te zien op Prime Video.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter