HBO Original-serie A Knight of the Seven Kingdoms gestart met productie

De productie van A Knight of the Seven Kingdoms is begonnen in Belfast, Ierland. De HBO Original-serie is een bewerking van George R. R. Martins The Hedge Knight.

A Knight of the Seven Kingdoms

A Knight of the Seven Kingdoms

A Knight of the Seven Kingdoms speelt zich af in een tijdperk ruim honderd jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones waarin de Targaryens nog steeds de IJzeren Troon in handen hebben en de herinnering aan de laatste draak nog niet uit het geheugen zijn verdwenen. We ontmoeten twee onwaarschijnlijke helden die samen door Westeros trekken… ser Duncan the Tall, een jonge, maar moedige ridder en zijn schildknaap, Egg. Deze onwaarschijnlijke vrienden wacht een pad vol machtige vijanden en gevaarlijke heldendaden.

Finn Bennett als Aerion Targaryen, Bertie Carvel als Baelor Targaryen, Tanzyn Crawford als Tanselle, Daniel Ings als Ser Lyonel Barotheon en Sam Spruell als Maekar Targaryen voegen zich bij de cast, naast eerder aangekondigde castleden Peter Claffey en Dexter Sol Ansell.

De regie is in handen van Sarah Adina Smith (Lessons In Chemistry, Hanna, Buster’s Mal Heart) zal drie van de zes afleveringen regisseren. De eerder aangekondigde regisseur en uitvoerend producent Owen Harris zal ook drie afleveringen regisseren.

Het is geschreven en geproduceerd door George R.R. Martin en Ira Parker. Geproduceerd door Ryan Condal, Vince Gerardis, Owen Harris en Sarah Bradshaw.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *