The Batman spin-off serie The Penguin vanaf september op HBO Max Nederland

HBO Max heeft de trailer uitgebracht voor The Penguin, de The Batman spin-off serie, die september in première gaat. Colin Farrell is te zien in de hoofdrol als Oz Cobb (ook bekend als The Penguin).

De achtdelige Warner Bros. Television en DC Studios-serie zet de epische misdaadsaga van Batman voort die filmmaker Matt Reeves begon met de Warner Bros. kaskraker The Batman en draait om het personage gespeeld door Farrell in de film.

Farrell wordt vergezeld door Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown, Theo Rossi en meer.

Bekijk hieronder de trailer van The Penguin.

The Penguin hbo

The Penguin op HBO Max

De HBO Max-serie speelt zich af in de wereld van The Batman uit 2022 en richt zich op Oswald Cobblepot. The Penguin zal gebaseerd zijn op de DC-personages gemaakt door Bob Kane en Bill Finger. Het personage heeft een rijke geschiedenis van live-action optredens, zo speelde Danny DeVito de beroemde Penguin in Batman Returns en Robin Lord Taylor speelde de rol in de serie Gotham.

Het wordt geschreven door Lauren LeFranc, die ook de showrunner is. De eerste twee afleveringen worden geregisseerd door Craig Zobel.

The Penguin is uitvoerend geproduceerd door The Batman’s Dylan Clark en Matt Reeves, Farrell, LeFranc, Daniel Pipski, Adam Kassanand en Rafi Crohn. Het is een gezamenlijk project van 6th and Idaho, DC Entertainment, Dylan Clark Productions en Warner Bros. Television.

Afbeelding via Max

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...