Natalie Portman onderzoekt mysterieuze moord in Lady in the Lake trailer

Natalie Portman begint aan een gevaarlijk moordonderzoek in de onlangs uitgebrachte trailer van Lady in the Lake, een komende Apple TV+ serie gebaseerd op de gelijknamige roman van Laura Lippman. De serie zal op 19 juli 2024 op de streaminggigant verschijnen.

De trailer begint met Cleo Johnson (Moses Ingram) die vertelt hoe haar dood haar plotseling veranderde in de persoon die iedereen ‘de dame in het meer’ noemde. Dan komt Maddie Schwartz (Portman), die het beu is om slechts iemands vrouw te zijn en zich in de gevaarlijke wereld van de onderzoeksjournalistiek stort, waarin ze de waarheid achter de mysterieuze moord op Cleo probeert te ontdekken in haar streven zichzelf opnieuw uit te vinden en de prijs die ze ervoor wil betalen om voor haar dromen te betalen, hoe gevaarlijk het ook is.

Bekijk de trailer hieronder.

Lady in the Lake

In de komende serie, gemaakt en geregisseerd door Alma Har’el, zijn er ook rollen voor Y’lan Noel (The First Purge), Brett Gelman (Stranger Things), Byron Bowers (Irma Vep), Noah Jupe (A Quiet Place), Josiah Cross (King Richard), Mikey Madison (Once Upon a Time… in Hollywood) en Pruitt Taylor Vince (The Mentalist).

Wanneer de verdwijning van een jong meisje de stad Baltimore in zijn greep houdt op Thanksgiving 1966, komen de levens van twee vrouwen samen op een fatale ramkoers. Maddie Schwartz is een joodse huisvrouw die een geheim verleden wil loslaten en zichzelf opnieuw wil uitvinden als onderzoeksjournalist, en Cleo Johnson is een moeder die door de politieke onderbuik van Black Baltimore navigeert terwijl ze worstelt om voor haar gezin te zorgen. Hun uiteenlopende levens lijken in eerste instantie parallel, maar wanneer Maddie gefixeerd raakt op Cleo’s mysterieuze dood, ontstaat er een kloof die iedereen om hen heen in gevaar brengt.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...