Hello Tomorrow! vanaf 17 februari op Apple TV Plus

De aankomende sciencefiction dramaserie Hello Tomorrow! gaat in première op 17 februari 2023 op Apple TV+. Bekijk hieronder de teaser trailer.

Hello Tomorrow!

Hello Tomorrow! is een inspirerende nieuwe Apple Original-dramedie met in de hoofdrol en uitvoerend producent Billy Crudup, winnaar van de Emmy en Critics Choice Award. Gevestigd in een retro-toekomstige wereld, draait de serie om een ​​groep handelsreizigers die timeshares op de maan verkopen. Crudup schittert als Jack, een verkoper met groot talent en ambitie, wiens onwrikbare vertrouwen in een betere toekomst zijn collega’s inspireert, zijn wanhopige klanten nieuw leven inblaast, maar dreigt hem gevaarlijk verloren te laten gaan in de droom die hem in stand houdt.

De cast bestaat uit namen als Billy Crudup, Haneefah Wood, Alison Pill, Nicholas Podany, Dewshane Williams, Emmy Award-winnaar Hank Azaria, Matthew Maher en Academy Award-genomineerde Jacki Weaver.

Mede gemaakt door Amit Bhalla en Lucas Jansen. Hello Tomorrow! wordt geproduceerd door MRC Television. Stephen Falk, Jonathan Entwistle, Bhalla en Jansen dienen als uitvoerende producenten naast Crudup. Blake Griffin, Ryan Kalil en Noah Weinstein zijn uitvoerend producenten voor Mortal Media.

Afbeelding via Apple TV Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...