The Big Door Prize vanaf 2023 op Apple TV Plus

Apple TV+ heeft een eerste teaser trailer onthuld voor de serie The Big Door Prize, een bewerking van de gelijknamige roman geschreven door M.O. Wals. Het is een hartverwarmende en karaktergedreven komedie gemaakt door Emmy Award-winnaar David West Read (Schitt’s Creek). Bekijk hieronder een teaser.

The Big Door Prize

De reeks is gebaseerd op MO Walsh’s gelijknamige roman. The Big Door Prize vertelt het verhaal van een kleine stad die voor altijd verandert wanneer een mysterieuze machine in de winkel verschijnt, met de belofte om het ware levenspotentieel van elke bewoner te onthullen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Chris O’Dowd, Gabrielle Dennis, Ally Maki, Josh Segarra, Damon Gupton, Crystal Fox, Sammy Fourlas en Djouliet Amara

The Big Door Prize wordt geproduceerd door Skydance Television en CJ ENM/Studio Dragon. De serie is vanaf 2023 te zien op Apple TV Plus.

Afbeelding via Apple TV Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...