Het Gouden Uur seizoen 2 aangekondigd

Het Gouden Uur seizoen 2 is in ontwikkeling. Dit heeft producent NL Film op hun website bekendgemaakt. Wanneer het nieuwe seizoen moet gaan verschijnen, is nog niet bekend.

De serie Het Gouden Uur is afkomstig van de maker van Mocro Maffia. Het draait om een terroristische aanslag in Amsterdam en de chaotische nasleep ervan.

Het Gouden Uur seizoen 2

In de dramaserie Het Gouden Uur staat het uur na een terroristische aanslag in Amsterdam centraal. De zesdelige thrillerserie laat zien wat er allemaal afspeelt in de nasleep van deze allesbepalende 60 minuten.

De titel verwijst naar het uur na een aanslag, omdat dat een cruciale periode is voor onderzoek en de kans op een tweede aanslag dan het grootste is.

Het scenario werd geschreven door Simon de Waal en de regie was in handen van Bobby Boermans.

De cast bestaat uit namen als Ellen Parren, Nasrdin Dchar, Nabil Mallat, Abbas Fasaei, Peter Post, Marco Eradus, Sophie Veldhuizen, Matteo van der Grijn, Melody Klaver, Tamar van den Dop, Yannick de Waal.

Het Gouden Uur was in oktober 2022 te volgen op NPO 3. De gehele serie is ook streamen via NPO Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...