Het Spaanse Dorp Zarra vanaf 27 augustus op RTL 4

In Het Spaanse Dorp: Zarra verruilen vier Nederlandse stellen en/of gezinnen hun leven in Nederland om in Spanje een geheel nieuw leven op te bouwen.

Het programma Het Spaanse Dorp keert terug bij RTL 4. In het nieuwe seizoen zal een dorp in de buurt van Valencia centraal staan, namelijk Zarra. Er is veel mis in het dorp en om het tij te keren worden avontuurlijke Nederlanders met een goed plan om het dorp nieuw leven in te blazen hier met open armen ontvangen.

Het programma is vanaf 27 augustus weer te zien bij RTL 4.

Het Spaanse Dorp Zarra

Vier Nederlandse koppels verruilen hun vertrouwde leven in Nederland voor een spannend avontuur in Het Spaanse Dorp: Zarra. Ze gaan er wonen en starten een onderneming om het dorp weer nieuw leven in te blazen. Gezamenlijk verbouwen ze een pand tot droomhuis. Het stel dat het best integreert wordt aan het eind uitgeroepen tot ereburger van Zarra en wint het huis.

Het RTL4-programma Het Spaanse dorp is sinds 2019 te zien. Drie jaar zijn de opnames stilgezet vanwege de coronapandemie. In het vorige seizoen namen de Nederlanders hun intrek in het piepkleine Polopos. Het Spaanse dorp is het vervolg op Het Italiaanse dorp: Ollolai, dat in 2018 werd uitgezonden. Daar kochten vijf stellen voor één euro een vervallen huis in Sardinië

Het Spaanse Dorp: Zarra is vanaf zondag 27 augustus 2023 om 21:30 uur te zien op RTL 4, en vanaf maandag 28 augustus wekelijks om 20:30 uur bij RTL 4.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter