Trailer voor animatiefilm Migration | Vanaf 20 december in de bioscoop

Universal Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de animatiefilm Migration (Nederlandse titel Vogelvlucht). Deze kun je hieronder bekijken.

Dit najaar neemt Illumination, maker van de succesvolle animatiefilms Minions, Despicable Me, Sing en The Secret Life of Pets, je mee op een wervelende vlucht naar het onbekende voor een originele, grappige, gevederde familievakantie in de nieuwe komedie Vogelvlucht.

Migration / Vogelvlucht trailer

Het leven van de familie Mallard is een beetje een sleur geworden. Vader Mack houdt zijn gezin graag veilig en vindt het prima om de rest van hun leven in hun vijver in New England rond te blijven spartelen, maar moeder Pam wil weleens wat anders en wil hun kinderen —tienerzoon Dax en eendenkuiken Gwen— graag meer van de wereld laten zien. Nadat een gezin trekvogels in hun vijver neerstrijkt vol spannende verhalen over verre oorden lukt het Pam om Mack over te halen om op een familievakantie te gaan via New York City naar het tropische Jamaica.

Als de Mallards naar het zuiden trekken voor de winter, loopt hun zorgvuldig geplande reis al gauw in de soep. Door de ervaring verbreden ze wel hun horizon, leren ze nieuwe vrienden kennen en bereiken ze meer dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. En tegelijkertijd leren ze meer over elkaar—en zichzelf—dan ze zich hadden kunnen voorstellen.

De film heeft een sterrencast van eersteklas comedians aangevoerd door Kumail Nanjiani, Elizabeth Banks, Awkwafina, Keegan-Michael Key, David Mitchell, Carol Kane, Caspar Jennings, Tresi Gazal en Danny DeVito.

Oscar-genomineerde Benjamin Renner (Ernest et Célestine) regisseert de film naar een origineel scenario van Mike White (School of Rock, The White Lotus). Illumination-oprichter Chris Meledandri fungeert als producer.

Migration (Vogelvlucht) draait vanaf 20 december 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...