Hoofdrolspelers Grease musical bekend | Tristan en Danique winnaars Op zoek naar… Danny en Sandy

Danny en Sandy voor de musical Grease zijn gevonden! Tristan van der Lingen en Danique Graanoogst zijn de winnaars van het programma Op zoek naar.

Na Brigitte Heitzer (Op zoek naar Evita), Freek Bartels (Op zoek naar Joseph), Noortje Herlaar (Op zoek naar Mary Poppins), Tommie Christiaan (Op zoek naar Zorro) en Nandi van Beurden (Op zoek naar Maria) winnen ook deze winnaars de felbegeerde hoofdrollen in een musical. Dit jaar ging het om de musical Grease. De finaleshow was live te zien op NPO 1 en werd gepresenteerd door Frits Sissing.

Tristan en Danique stonden samen met Magtel, Victor, Dominique en Paul in de finale. In een spannende laatste liveshow namen de finalisten het tegen elkaar op met verschillende groepsoptredens en individuele nummers. De uiteindelijke beslissing lag volledig in handen van het Nederlandse publiek, de kijker. Tristan en Danique kregen in de finale de meeste stemmen.

Op Zoek Naar … winnaars

Het publiek heeft zeven weken lang iedere vrijdagavond de strijd tussen en de optredens van de kandidaten kunnen volgen. Alle 16 kandidaten namen uiteenlopende ervaring uit het musicalvak met zich mee. In iedere liveshow gooiden de kandidaten alles in de strijd om het publiek en de jury – bestaande uit Jim Bakkum, Maurice Wijnen en Marlijn Weerdenburg – te overtuigen.

Iedere week werd de jury bijgestaan door een wisselend gastjurylid uit de musicalwereld zoals o.a. Juvat Westendorp, William Spaaij, Edwin Jonker, Vajèn van den Bosch, Bettina Holwerda, Jamai Loman en musicalvedette Pia Douwes. Het was uiteindelijk aan de Nederlandse kijker om te stemmen en te bepalen wie er door gingen en wie er in de ‘sing off’ kwamen en uiteindelijk de show moesten verlaten.

Iedere liveshow kon de kijker genieten van groepsoptredens, individuele nummers of duetten. De kandidaten lieten hun veelzijdigheid zien met zowel popklassiekers als bekende musicalhits. Alle optredens waren onder begeleiding van percussionist en dirigent Mike Schäperclaus en zijn 16-koppige liveband.

De kandidaten voor Op Zoek Naar… Danny en Sandy waren:

Afbeelding via AVROTros

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...