1923 seizoen 2 officieel aangekondigd

1923 seizoen 2 komt eraan nu Paramount+ de western dramaserie officieel heeft vernieuwd. De Yellowstone prequel is een hit op de streamer. De cast bestaat uit Harrison Ford en Helen Mirren als Jacob en Cara Dutton. De reeks heeft ook rollen voor Brandon Sklenar, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves en Jerome Flynn. In Nederland is 1923 te zien op SkyShowtime.

Schepper Taylor Sheridan heeft nog een seizoen nodig om het oorspronkelijk verhaal van de Dutton-familie die hij beroemd maakte in Yellowstone af te ronden. In de Yellowstone prequel 1883 was te zien hoe James en Margaret Dutton (Tim McGraw en Faith Hill) hun gezin naar de Dutton-ranch in Montana brachten. Wat er van hen is geworden, wordt duidelijk in 1923. Nu zijn het de broer van James, Jacob Dutton (Harrison Ford) en zijn vrouw Cara (Helen Mirren) die de boel leiden.

1923 seizoen 2

1923 richt zich op de volgende twee generaties van de familie Dutton terwijl ze worstelen om historische droogte, wetteloosheid en verboden, en een epidemie van veediefstal te overleven. Ze vochten allemaal onder de wolk van de grote depressie van Montana, die bijna een decennium aan de natie voorafging. De serie gaat ook in op het einde van de Eerste Wereldoorlog, die plaatsvond in 1918.

Harrison Ford en Helen Mirren worden vergezeld door Brandon Sklenar, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves, Julia Schlaepfer en Jerome Flynn.

De serie is een vervolg op de Yellowstone-prequel 1883, die een generatie van de familie Dutton volgde terwijl ze door het land verhuisden om zich in Montana te vestigen. Het verscheen op Paramount+ in december 2021 en had hoofdrollen voor Tim McGraw, Faith Hill en Sam Elliott.

Taylor Sheridan en John Linson creëerden de serie en is uitvoerend producent samen met Art Linson, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari en Ben Richardson. MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Bosque Ranch Productions produceren.

Het eerste seizoen van 1923 is sinds 16 februari 2023 te zien op SkyShowtime Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *