How I Met Your Father seizoen 2 vanaf 19 april op Disney Plus Nederland

How I Met Your Father seizoen 2 is vanaf 19 april 2023 te zien bij Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder de trailer! Terwijl het eerste seizoen 10 afleveringen kreeg, verdubbelt seizoen 2 dit naar 20 afleveringen.

De video belicht Sophie (Hilary Duff) en haar vrienden terwijl ze de uitdagingen als dertigers aangaan. Het geeft ons een voorproefje van Sophie’s nieuwe liefdes, waaronder een oudere man gespeeld door Sex and the City-acteur John Corbett. Het toont ook het gastoptreden van Grammy-winnares Meghan Trainor.

How I Met Your Father seizoen 2 op Disney Plus Nederland 

 

How I Met Your Father seizoen 2 op Disney Plus Nederland 

In de nabije toekomst vertelt Sophie (Duff) haar zoon het verhaal over hoe ze zijn vader ontmoette: een verhaal dat ons terug katapulteert naar het heden waar Sophie en haar hechte vriendengroep midden in het uitzoeken van wie ze zijn, wat ze uit het leven willen en hoe verliefd te worden in het tijdperk van dating apps en onbegrensde opties.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hilary Duff, Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma en de terugkerende acteurs Kim Cattrall, Daniel Augustin, Ashley Reyes en Josh Peck.

This Is Us showrunners Isaac Aptaker en Elizabeth Berger dienen als schrijvers en uitvoerende producenten. How I Met Your Mother-makers Carter Bays en Craig Thomas zijn uitvoerende producenten.

How I Met Your Mother is een komedieserie van CBS, waarvan op 19 september 2005 de eerste aflevering werd uitgezonden. De serie werd bedacht door Craig Thomas en Carter Bays. De hoofdrollen werden gespeeld door Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan.

How I Met Your Father is vanaf 19 april in Nederland te zien op Disney Plus.

Afbeelding via Hulu

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...