Hunters seizoen 2 vanaf 13 januari op Prime Video

Prime Video geeft de officiële trailer en poster vrij voor Hunters seizoen 2, dat op 13 januari in première gaat op Prime Video. Het aankomend seizoen is tevens het laatste. Bekijk deze hieronder.

Hunters seizoen 2

Hunters seizoen 2

Nadat een ongeluk hun activiteiten in Europa doet ontsporen, moeten The Hunters de handen ineenslaan om de meest beruchte Nazi uit de geschiedenis, Adolf Hitler, op te sporen. Hij houdt zich schuil in Zuid-Amerika. Ondertussen onthult een terugblik dat Meyer Offerman (Al Pacino) een gevaarlijke dreiging tegenkomt die zijn geheim kan ontrafelen en zijn ware identiteit kan onthullen, met explosieve gevolgen voor The Hunters.

Al Pacino keert terug voor het epische slot van Hunters, samen met Jennifer Jason Leigh en Logan Lerman, Jerrika Hinton, Lena Olin, Josh Radnor, Tiffany Boone, Carol Kane, Louis Ozawa, Kate Mulvany en Greg Austin.

Om het afscheidsseizoen te vieren, bracht Hunters op 13 december ook een officiële podcastserie van zes afleveringen uit, Chutzpah: Hunters Presents True Stories of Resistance. De tweede aflevering van drie afleveringen is vandaag verschenen. De nieuwe podcast belicht de buitengewone ware verhalen van heldendom, verzet en opoffering tijdens de Holocaust. De podcast is afkomstig van Prime Video, Monkeypaw Productions en Story Mill Media en wordt geproduceerd door Jordan Peele en gepresenteerd door de maker van de serie, David Weil.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...