House of the Dragon seizoen 2 zal de verhaallijn van ‘Blood and Cheese’ adapteren

House of the Dragon seizoen 2, het aankomende seizoen van de Game of Thrones prequel, zal een van de meer memorabele en gewelddadige verhaallijnen uit de Fire & Blood-roman van George R.R. Martin adapteren.

In een recent interview met Variety bevestigde uitvoerend producent en schrijver Sarah Hess dat de verhaallijn ‘Blood and Cheese’ uit de roman in de serie terecht zal komen. Toen hem werd gevraagd naar de serie, zei Hess dat het team “momenteel bezig is met het schrijven van de finale van seizoen 2”, en toen de verhaallijn ‘Blood and Cheese’ ter sprake kwam, zei ze simpelweg:

“I don’t think you will be disappointed.”

Voor degenen die het niet weten, draait de verhaallijn ‘Blood and Cheese’ uit George R.R. Martin’s Fire & Blood om twee personages – Blood en Cheese genoemd – die belast zijn met het uitvoeren van een wraakcomplot tegen koningin Alicent (Olivia Cooke) namens Prins Daemon (Matt Smith) en Koningin Rhaenyra (Emma D’Arcy). In de boeken wordt de missie bevolen na de dood van Rhaenyra’s zoon Lucerys, door toedoen van Prins Aemond.

House of the Dragon seizoen 2

Gebaseerd op George R.R. Martin’s Fire & Blood, beschrijft House of the Dragon de opkomst en de ondergang van de Targaryens, de enige familie van drakenheren die de Doom of Valyria heeft overleefd. Het speelt zich 200 jaar vóór de gebeurtenissen af ​​van de bekroonde serie Game of Thrones, waarvan de laatste aflevering in 2019 werd uitgezonden.

De serie met 10 afleveringen wordt geleid door Paddy Considine, Matt Smith, evenals Olivia Cooke en Emma D’Arcy als prinses Rhaenyra Targaryen. Daarnaast zijn er rollen voor Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Milly Alcock, Emily Carey, Graham McTavish, Ryan Corr, Jefferson Hall, David Horovitch, Matthew Needham, Bill Patterson, Gavin Spokes, Wil Johnson, John Macmillan, Savannah Steyn, Theo Nate.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...