Indiana Jones and the Dial of Destiny vanaf 28 juni 2023 in de bioscoop

Indiana Jones and the Dial of Destiny is de vijfde film van de Indiana Jones-filmreeks met in de hoofdrol Harrison Ford als de bekende archeoloog. Vanaf 28 juni 2023 alleen in de bioscoop. Bekijk hieronder de eerste trailer!

Indiana Jones and the Dial of Destiny trailer

In Indiana Jones and the Dial of Destiny kruipt Harrison Ford weer in de huid van de legendarische, heldhaftige archeoloog. Hij verscheen voor het eerst in de film Raiders of the Lost Ark (in 1981) en in 1984 keerde hij terug in Indiana Jones and de Temple of Doom, in 1989 zagen we hem in Indiana Jones and the Last Crusade, en ten slotte Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull in 2008.

Het is de eerste film in de serie die niet is geregisseerd door Steven Spielberg, noch met een verhaal geschreven door George Lucas, met Spielberg en Lucas als uitvoerende producenten. Het is ook de eerste film in de serie waarin Paramount Pictures niet is betrokken, aangezien The Walt Disney Company Lucasfilm in 2012 overnam.

De hoofdrollen worden gespeeld door Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Shaunette Renee Wilson, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones, Oliver Richters, Boyd Holbrook, Mads Mikkelsen, Ethann Isidore.

De regie is dit keer in handen van James Mangold, die samen met Jez Butterworth en John-Henry Butterworth het script schreef.

Afbeelding via Disney

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...