It Lives Inside vanaf 21 september in de Nederlandse bioscoop

It Lives Inside is een bovennatuurlijke horrorfilm geschreven en geregisseerd door Bishal Dutta en met in de hoofdrol Megan Suri. De film ging in première op het filmfestival South by Southwest in 2023 en zal op 21 september 2023 worden uitgebracht in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder een trailer.

It Lives Inside

Sam (Megan Suri) wil niets liever dan erbij horen op haar Amerikaanse highschool en probeert haar Indiase familie en cultuur te verbergen. Tot Sam’s frustratie duikt haar oude beste vriendin Tamira ineens op met een mysterieuze glazen pot en begint zich steeds vreemder te gedragen. Sam is er klaar mee, gooit de pot stuk op de grond en daardoor wordt een eeuwenoude Indiase demoon ontketend. De gevolgen zijn gruwelijk en niemand is meer veilig. Kan Sam de demoon vernietigen en Tamira redden?

De cast bestaat uit namen als Megan Suri, Neeru Bajwa, Betty Gabriel, Mohana Krishnan, Vik Sahay, Gage Marsh, Beatrice Kitsos.

De film is geschreven en geregisseerd door Bishal Dutta.

It Lives Inside draait vanaf 21 september 2023 in de Nederlandse bioscoop.

 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...